صفحه ی اصلی / اخبار / شیرینی انجیری

شیرینی انجیری


خمیر شیرینی طبق دستور داده شده
انجیر خشک ۵۰۰ گرم
مارمالاد زردآلو ۸۰ گرم
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
مغز گردو ۶۰ گرم
آرد نول ۲ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شهد ۱ قاشق سوپخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری
پودر میخک ۱/۲ قاشق چایخوری

ابتدا خمیر شیرینی را آماده کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۱٫ انجیر، ۲۵۰ میلی‌لیتر آب، مارمالاد، دارچین و میخک را در تابه‌ای روی حرارت ملایم ریخته تا ۱۰ دقیقه به‌آرامی بجوشد و انجیر نرم شود. مخلوط را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید تا ۳۰ دقیقه خنک شود سپس انجیر را پوره کنید.

۲٫ پس از اینکه مخلوط خنک شد، گردو و آرد را به آن اضافه و مخلوط کنید.

۳٫ مخلوط انجیر را در قیف قنادی ریخته سپس آن را در طول خمیرهای شیرینی و وسط آن‌ها بریزید.

۴٫ دو طرف خمیر را روی مواد بکشید تا انجیرها درون خمیر پیچیده شوند. با کف دست به‌آرامی خمیر را فشار دهید تا کمی پهن شود سپس خمیرها را در سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید.

۵٫ زرده تخم‌مرغ، شهد و زعفران را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس با قلم‌موی مخصوص آشپزی روی خمیر بمالید.

۶٫ سینی را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند سپس سینی را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن، شیرینی‌ها را برش زده، در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

روش تهیه خمیر شیرینی

۴۵۰ گرم آرد نول (الک‌شده)، ۹۰ گرم پودر قند و ۲/۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. ۲۰۰ گرم کره سرد (مکعبی خردشده) را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. ۲ عدد تخم‌مرغ و ۴/۱ قاشق چای‌خوری وانیل شکری را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا خمیر به‌صورت گلوله درآید. خمیر را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه به‌صورت مستطیل‌هایی به ابعاد ۲۵×۱۲ سانتی‌متر باز کنید.

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه ساندویچ مرغ خوش طعم

مرغ علاوه بر اینكه طعم خوبی دارد در بین انواع گوشت قیمتی منطقی دارد و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *