صفحه ی اصلی / اخبار / گراتن دلمه کلم

گراتن دلمه کلم

دلمه یک غذای سنتی ترکی است که ابتدا از پیچیدن برگ مو آغاز شد و به مرور زمان سبزیجات دیگر هم پوششی برای محتویات دلمه شدند. برگ کلم یکی از این سبزیجات است. برای تهیه این غذا باید فوت وفن های خاصی انجام داد. به هر حال، دلمه در هر پوششی غذای اصیل و پرطرفداری است که هم اکنون «سانازسانیا» با افزودن پنیر موتزارلا در این غذا آن را به یک غذای نو تبدیل کرده است.

سس دلمه (طبق دستور داده شده)
پیاز (نگینی خرد شده) ۱ عدد
روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده) ۱ حبه
گوشت گوساله (چرخ کرده) ۲۵۰ گرم
هویج (نگینی خرد شده) ۱ عدد
پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دانه گشنیز ۱/۲ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پوره گوجه فرنگی ۴ عدد
مغزگردو (خرد شده) ۵۰ گرم
گشنیز و جعفری جمعا ۵۰ گرم
کلم برگ ۱ عدد
پنیر موتزارلا (رنده شده) ۱۵۰ گرم

۱٫ ابتدا سس دلمه را آماده کنید.

۲٫ پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن حرارت داده‌شده تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر و گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوشت کاملاً کشیده شود (در این حین، گوشت را با پشت قاشق از هم باز کنید).

۳٫ هویج، پودر زیره و پودر گشنیز را به‌همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

۴٫ رب گوجه‌فرنگی را در تابه‌ای جداگانه حاوی روغن حرارت داده‌شده تفت دهید تا خوش‌رنگ شود سپس آن را به‌همراه پوره گوجه‌فرنگی به مخلوط گوشت اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آب گوجه‌فرنگی تبخیر شود. گردو، گشنیز و جعفری را اضافه کرده سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

۵٫ مقداری از مایه دلمه را در گوشه‌ای از برگ کلم قرار دهید و آن را مطابق تصویر، به‌صورت رول بپیچید (دقت کنید دلمه‌ها مرتب و منظم پیچیده شوند و همه یک‌اندازه باشند). به همین روش دلمه‌ها را آماده کنید. دلمه‌ها را کفِ ظرفی نسوز و مخصوص فر بچینید که نوک آزاد برگ در زیر قرار گیرد. یک ردیف را بچینید، ردیف دوم را خلاف جهت

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه براونی شکلاتی

حسی که از خوردن یک تکه براونی شکلاتی تجربه می کنید، به قدری لذت بخش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *