صفحه ی اصلی / اخبار / ⁣⁣فتوچینی با سس آلفردو

⁣⁣فتوچینی با سس آلفردو

پاستایی مدرن با طعم کدوتنبل ویژه گیاه خواران

فتوچینی ۴۵۰ گرم
سیرکوبیده‌شده ۲ حبه
کره سوپ‌خوری
پوره کدو تنبل ۱ پیمانه
پنیرپارمزان رنده‌شده ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۴۰ گرم
جعفری پاک و خردشده ۳۰ گرم
جوزهندی رنده‌شده ۱/۸ قاشق چای‌خوری
نمک و دانه فلفل سیاه نیم‌کوب‌شده به مقدار لازم

۱٫ پاستا را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش و نمک روی حرارت زیاد بریزید و بگذارید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشد و نرم شود، سپس آن را آبکش کنید. ۲٫ سیر را در تابه‌ای دیگر حاوی کره ذوب‌شده، روی حرارت ملایم، تفت دهید، سپس پوره کدو تنبل، پنیر پارمزان،‌ خامه صبحانه و جوزهندی را به آن بیافزایید و تفت دهید. ۳٫ پاستای آبکش‌شده را به تابه بیافزایید و بگذارید چند جوش بزند تا کاملاً به سس آغشته شود. در صورتی‌که سسغلیظ بود، می‌توانید کمی از آب پاستا را به آن اضافه کنید. ۴٫ پس از این مدت، فتوچینی‌ را در ظرف مورد نظر بکشید و با جعفری، پنیر پارمزان و فلفل سیاه تزیین و سرو کنید.

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه ترشی زرشک و آلبالو خوشمزه

زرشک و آلبالو هر دو از خوراکی های ترش و خوشمزه و البته محبوب هستند …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *