دال ماش

کمتر از یک ساعت زمان لازم دارید.

پیاز کوچک (نگینی خردشده): ۲ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن): به مقدار لازم
سیر (کوبیده‌شده): ۲ حبه
زردچوبه (پودرشده): ۱ قاشق چای‌خوری
زنجبیل (پودرشده): ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل چیلی قرمز (نگینی خردشده): ۱ عدد
فلفل قرمز (پودرشده): ۱ قاشق چای‌خوری
ماش : ۲ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

۱٫ پیاز را در قابلمه‌ای حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. ۲۵۰ میلی‌لیتر آب به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم کنید تا به‌مدت ۵ دقیقه بپزد و آبِ آن کاملاً تبخیر شود (در حین پخت پیاز، آن را با قاشق چوبی کاملاً فشار دهید تا آبِ آن‌ها گرفته شود).

۲٫ سیر، زردچوبه و زنجبیل را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید، سپس فلفل چیلی و فلفل قرمز را به آن بیافزایید و تفت دهید.

۳٫ ماش خیس و آبکش‌شده را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید. ۵۰۰ میلی‌لیتر آب به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم کنید تا به‌مدت ۳۵ دقیقه بپزد و آب آن تقریباً تبخیر شود. پس از پخت، نمک را به آن بیافزایید و دال ماش را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه نان سرو کنید.

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه سوپ ذرت

ذرت یكی از تحفه‌های قاره آمریکا ست كه امروزه تقریبا نبودن آن در بین انواع …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *