صفحه ی اصلی / اخبار / کوفته آب‌غوره

کوفته آب‌غوره

اگر آب‌غوره دوست دارید، دست بجنبانید!

لپه ۱/۳ پیمانه
برنج ۱/۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
پیازداغ (خلالی خردشده) ۱/۲ پیمانه
زردچوبه (پودرشده) ۱ قاشق چایخوری
سبزی (پاک و خردشده) ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱/۴ پیمانه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
گرد غوره ۱/۲ قاشق چایخوری
آب‌غوره ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر)
آلو ۱۰۰ گرم

۱٫ لپه خیس و آبکش‌شده را در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به‌مدت ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه بپزد، سپس آن را آبکش کنید.

۲٫ آبِ روی برنج خیس‌شده را خالی کنید و به‌مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل قابلمه‌ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود، سپس آبکش کنید.

۳٫ در ظرفی گوشت چرخ‌کرده و مقداری نمک را ورز دهید، سپس نیمی از پیازداغ، نیمی از زردچوبه و مقداری فلفل سیاه را به آن اضافه و مخلوط کنید. برنج، سبزی و لپه پخته‌شده را همراه تخم‌مرغ‌ به آن بیافزایید و ورز دهید تا مواد کاملاً حالت چسبندگی پیدا کنند.

۴٫ رب گوجه‌فرنگی را در قابلمه‌ای حاوی مقداری روغن تفت دهید تا خوش‌رنگ‌ شود، سپس گرد غوره و مقداری فلفل سیاه را به آن بیافزایید و تفت دهید. بقیه پیازداغ را ‌همراه ۸ پیمانه آب، آب‌غوره و مقداری نمک به رب گوجه‌فرنگی بیافزایید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.

۵٫ کفِ دست را با مقداری روغن مایع، چرب کنید. از مایه آماده‌شده به اندازه نارنگی بردارید و در کفِ دست پهن کنید، سپس داخل آن‌ها، تعدادی آلوی خیس‌ و آبکش‌شده را قرار دهید و به‌شکل دایره فرم دهید. بقیه مواد را نیز به همین ترتیب آماده کنید.

۶٫ کوفته‌ها را به‌آرامی و یکی‌یکی در آبِ کوفته در حال جوش بیاندازید. پس از ۱۰ دقیقه، حرارت را ملایم کرده و درِ قابلمه را بگذارید (توجه داشته باشید هنگام پخت، آب باید روی کوفته‌ها را بگیرد تا کاملاً مغز پخت شوند).

۷٫ در اواخر پختِ کوفته، بقیه زردچـوبه و کمی فلفل را در تابه‌ای حاوی روغن تفت دهید، سپس آن را ‌همراه آبِ آلو به قابلمه حاوی کوفته اضافه کنید. (دقت کنید که هنگام پختِ کوفته، آبِ آن کاملاً تبخیر نشود و پس از پخت، حدود ۲ پیمانه از آبِ آن باقی بماند). پس از پخت، کوفته آب‌غوره را همراه آبِ آن در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه سوتلاچ (دسر معروف ترکی)

اگر برای سفره افطار ماه رمضان دنبال یک دسر خوشمزه هستید ما دسر ترکیه ای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *