صفحه ی اصلی / اخبار / سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک

سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک

سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک

زمان آماده سازی

۵ دقیقه

مجموع زمان

۱۰ دقیقه

۴ نفر (حجم سرو: یک و نیم فنجان سالاد و حدود ۴/۱ قاشق غذا خوری دسر)

مانند همه مرکبات، پرتقال خونی منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است. اما ممکن است ندانید که رنگدانه قرمز آن، آنتوسیانین، آنتی اکسیدان قوی است.

مواد لازم

  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه شری
  • ۴ پرتقال خونی، تقسیم شده (۳ قسمت، حدود ۱ فنجان؛ ۱ آب، حدود ۴/۱ فنجان)
  • ۱ قاشق چای خوری خردل
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل
  • ۱ قاشق کوچک پای اردک (۵-۶ اونس)، بدون چربی، پوست و استخوان (حدود ۴/۳ فنجان)
  • ۶ فنجان سبزیجات زمستانه سالاد (مانند رومیان، اسکارول و اسفناج)
  • ¼ فنجان فندق خرد شده پوست شده و سرخ شده

طرز تهیه

  1. در یک کاسه کوچک، سرکه، آب پرتقال، خردل و روغن را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، اردک خرد شده، سبزیجات سالادی، فندق و پرتقال را ترکیب کنید. سپس با vinaigrette تزیین کرده و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه

  • کالری در هر وعده ۲۲۵
  • چربی در هر وعده ۱۰ گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده ۱ گرم
  • چربی تک غیر اشباع در هر وعده ۷ گرم
  • چربی چند غیر اشباع در هر وعده ۱ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۱۵ گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۱۸ گرم
  • فیبر در هر وعده ۴ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۴۵ میلی گرم
  • آهن در هر وعده ۲ میلی گرم
  • سدیم در هر وعده ۱۶۴ میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده ۸۹ میلی گرم

The post سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک appeared first on آلامتو.

منبع

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه

ذرت یكی از تحفه‌های قاره آمریکا ست كه امروزه تقریبا نبودن آن در بین انواع …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *