صفحه ی اصلی / اخبار / طرز تهیه دسر هلو با سس توت

طرز تهیه دسر هلو با سس توت

دسر هلو

زمان آمادگی

۱۵ دقیقه

۴ نفر (اندازه سرو: ½ هلو، ½ فنجان بستنی، ۳ قاشق غذاخوری سس توت)

میوه تازه که در اوج فصل گرفته می شود، بهترین دسر است. این هلوها را حتی با یک قاشق غذاخوری بستنی و سس توت شیرین تر کنید.

بستنی وانیلی خود را با یک سس توت و غنی از آنتی اکسیدان تزیین کنید. به جای خامه از این سس توت بدون کالری، سالم و شیرین استفاده کنید.

این دستور غذا: بدون گوشت با کلسترول پایین، کم چرب، چربی اشباع شده پایین و کم سدیم می باشد.

مواد لازم

  • ۱ فنجان توت تازه (تمشک، توت فرنگی، یا ترکیبی)
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • ۲ هلو، خرد شده و بریده شده
  • ۲ فنجان بستنی کم چرب وانیلی

طرز تهیه

  1. توت ها، عسل، آب لیمو را در مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط را پوره کنید.
  2. دانه ها را خارج کنید.
  3. ۴ تکه هلو را در هر ۴ کاسه دسر قرار دهید و ۲/۱ فنجان بستنی را به هر کدام اضافه کنید. ترکیب را با سس توت تزیین کنید.

اطلاعات تغذیه

  • کالری در هر وعده ۱۸۹
  • چربی در هر وعده ۲ گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده ۱ گرم
  • چربی تک غیر اشباع در هر وعده ۰ گرم
  • چربی چند غیر اشباع در هر وعده ۰ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۴ گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۳۹ گرم
  • فیبر در هر وعده ۴ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۵ میلیگرم
  • آهن در هر وعده ۰ میلیگرم
  • سدیم در هر وعده ۴۶ میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده ۱۱۶ میلی گرم

The post طرز تهیه دسر هلو با سس توت appeared first on آلامتو.

منبع

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه سوپ ذرت

ذرت یكی از تحفه‌های قاره آمریکا ست كه امروزه تقریبا نبودن آن در بین انواع …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *