صفحه ی اصلی / اخبار / چیکن استراگانف

چیکن استراگانف

مواد لازم سس بشامل ۵۰ گرم پیاز خلالی نازک خرد شده ۱ عدد روغن مقدار لازم سینه مرغ خرد شده ۳۰۰ گرم قارچ وررقه ای خردشد ۵۰ گرم قرص گوساله ۱ عدد خامه ۵۰ گرم سیب زمینی (خلالی و سرخ شده) / مقداری برای تزیین کره ۱/۸ پیمانه سیر (ریز خرد شده )/ ۱ حبه پاستا روش تهیه ۱٫سس بشامل را آماده کنید. ۲٫پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود. ۳٫نوارهای باریک گوشت را به پیاز بیافزایید و کمی تفت دهید سپس سیر و قارچ را به تابه بیافزایید و مجدداً تفت دهید. ۱پیمانه آب و سس بشامل آماده شده / ۴٫قرص گوساله را پودر کنید. ۴ را به آن بیافزایید و هم بزنید. سپس آن را به تابه بیافزایید و هم بزنید. ۵٫در آخر، خامه و کره را به تابه بیافزایید، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. بیف استراگانف را در ظرف موردنظر به همراه سیب زمینی سرخ شده، سرو کنید. پیشنهاد ۱٫در صورت تمایل می توانید مقداری جعفری )پاک و خردشده( به همراه خامه به بیف استراگانف اضافه کنید. ۲٫ این خوراک باید با حرارت زیاد و مدت کم پخته شود. مواد لازم سس بشامل کره (نرم شده) / ۵۰ گرم آرد (الک شده) / ۴۰ گرم برگ بو / ۱عدد پیاز / ۱عدد میخک / ۳عدد شیر / ۳پیمانه نمک و فلفل سیاه (پودرشده)/ به مقدار لازم

۱/۴ قاشق چا یخوری / جوزهندی

روش تهیه سس بشامل در قابلمه ای کره و آرد را روی حرارت ملایم قرار دهید. دائماً هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما آرد تغییررنگ ندهد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. برگ بو را در پیاز فرو کرده، پس از آن، تعدادی میخک را فرو کنید. شیر را به همراه پیاز روی حرارت قرار دهید تا گرم شود )ولی جوش نیاید( سپس پیاز را از آن خارج کنید. شیر، مقداری نمک و فلفل را به مخلوط آرد و کره بیافزایید و مخلوط کنید تا یکدست شود. مجدداً مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. در آخر پخت، مقداری نمک، فلفل و جوزهندی را بیافزایید.

درباره tigersaman

Check Also

بهترین روش تهیه ترشی چند میوه

دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *