صفحه ی اصلی / اخبار / چیزکیک کلاسیک

چیزکیک کلاسیک

چیزکیک کلاسیک مواد لازم بیسکوییت پتی بور / ۲ پیمانه کره ذوب شده/ ۱۱۵ گرم دارچین / ۱ قاشق چای خوری پنیر خامه ای / ۴۴۰ گرم تخم مرغ / ۳ عدد شکر / ۱ پیمانه ماست خامه ای / ۱ پیمانه ۱/۸ قاشق چای خوری / وانیل رنده پوست لیموترش / ۱ قاشق چای خوری روش تهیه ۱٫ ابتدا بیسکوییت ها را در غذاساز بریزید تا به طور کامل پودر شوند سپس ب ههمراه کره و دارچین در ظرفی بریزید و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. ۲٫ کف و دیواره های قالب کمربندی به قطر ۲۳ سانتی متر را با خمیر کاملاً بپوشانید سپس قالب را به مدت ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید. ۳٫ پنیر خامه ای را در ظرفی بریزید و کاملاً هم بزنید تا یکنواخت شود سپس تخ ممرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید. ۴٫ شکر، ماست، وانیل و رنده پوست لیمو را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه با همزن هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. ۵٫ دور و زیر قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید، قالب کیک را در ظرف دیگری که از آب پُر شده، قرار دهید. بگذارید به مدت یک ساعت و ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت در درمای۱۷۵ درجه فر بماند تا کیک آماده شود.پس از این مدت، کیک را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید سپس از یخچال خارج کنید، برش بزنید و سرو کنید.

درباره tigersaman

Check Also

بهترین روش تهیه ترشی چند میوه

دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *