صفحه ی اصلی / اخبار / نکات طلایی آشپزی

نکات طلایی آشپزی

بکارگیری روش‌های صحیح طبخ نقش موثری در ارتقای سلامت ما دارد، یازده روش صحیح پخت غذا در ادامه می‌آید: تا حد امکان غذا را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آب پز نمایید. هرچه مواد غذایی به ذرات کوچک تر تقسیم شوند، امکان از دست دادن مواد مغذی بیشتر می شود. هرچه مدت زمان طبخ غذا […]

The post نکات طلایی آشپزی appeared first on آلامتو.

منبع

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه سوپ ذرت

ذرت یكی از تحفه‌های قاره آمریکا ست كه امروزه تقریبا نبودن آن در بین انواع …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *