صفحه ی اصلی / اخبار / طرز تهیه جوجه ی پنجابی خوشمزه

طرز تهیه جوجه ی پنجابی خوشمزه

با یک غذای هندی دیگر در مجله آشپزی آلامتو در خدمت شما عزیزان هستیم. مواد لازم: ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی ۲ قاشق سوپ‌خوری کره‌ی آب شده ۸ عدد ران مرغ، پوست کنده ۱ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز ۱ عدد پیاز، خرد شده ۵ حبه سیر، خرد شده ۲ قاشق سوپ‌خوری زنجبیل تازه، خردشده […]

The post طرز تهیه جوجه ی پنجابی خوشمزه appeared first on آلامتو.

منبع

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه فریتاتای مرغ و گوجه

باقیماندۀ غذاهای قبلی را برای درست کردن این غذای خوشمزه و سریع استفاده کنید. مواد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *