صفحه ی اصلی / اخبار / طرز تهیه کاپوناتای پنه و بادمجان

طرز تهیه کاپوناتای پنه و بادمجان

این بشقاب پاستا یک غذای ساده و بدون گوشت، ولی بسیار خوشمزه است. مواد لازم: دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون یک پیاز، خرد شده یک بادمجان بزرگ (حدود ۵۰۰ گرم)، تقسیم شده به مکعب‌های دو سانتی‌متری ۸۰۰ گرم گوجه‌فرنگی پخته، خرد شده همراه با آب گوجه‌فرنگی دو قاشق چای‌خوری شکر نصف لیوان (۶۰ گرم) زیتون […]

The post طرز تهیه کاپوناتای پنه و بادمجان appeared first on آلامتو.

منبع

درباره tigersaman

Check Also

طرز تهیه فریتاتای مرغ و گوجه

باقیماندۀ غذاهای قبلی را برای درست کردن این غذای خوشمزه و سریع استفاده کنید. مواد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *